Downloads

 

Orgelreis 2010

Tijdens de orgelreis 2010 zijn er tijdens het afscheidsdiner foto's van alle deelnemers gemaakt. Deze foto's kunt u afdrukken via de procedure:

- klik met de LINKER muisknop op de foto;
- de foto verschijnt nu vergroot;
- klik dan met de RECHTER muisknop op de foto;
- kies in het verschenen menu voor: opslaan als....;
- dan kiest in in het nieuwe scherm een directory (op uw eigen computer) voor het opslaan van de foto;
- sluit nu de foto door op het rode kruisje rechtsboven te klikken.


In Zürich

 

Orgelreis 2009

Door omstandigheden zijn er in 2009 geen groepsfoto's gemaakt. Daarom vindt u hieronder twee foto's, die een deel van de groep in beeld brengen.


Kleurenpracht....


 

Orgelreis 2008- Oostenrijk-TsjechiŽ-BRD

U kunt hier de groepsfoto's van de orgelreis 2008 naar Oostenrijk-Tsjechië-Duitsland downloaden. Klik in onderstaand overzicht op de gewenste foto en grootte. De gekozen foto verschijnt vervolgens op uw scherm. Als u met de LINKER muisknop op de foto klikt wordt deze in de meeste gevallen nog wat groter weergegeven. Die extra vergroting is echter afhankelijk van uw eigen computerinstellingen.


Groepsfoto 2008


Download foto's 2008

Omschrijving Details Uw actie
Groepsfoto 1 - 2008 Kleiner bestand voor snelle download. Grootte: plm. 396 Kb. Klik hier.
Groepsfoto 1 - 2008 Groot bestand, grootte plm. 1 Mb, duur download afhankelijk van de snelheid van uw verbinding. Klik hier.
Groepsfoto 2 - 2008 Kleiner bestand (grootte plm. 340 Kb) voor snelle download. Foto gemaakt met tweede toestel (voor het geval dat ....) waarop 2 deelnemers ontbreken (fotograaf en statiefleverancier). Klik hier.
Groepsfoto 2 -2008 Groot bestand, grootte plm. 1 Mb, duur download afhankelijk van de snelheid van uw verbinding. Foto gemaakt met tweede toestel (voor het geval dat ....) waarop 2 deelnemers ontbreken (fotograaf en statiefleverancier). Klik hier.

 

Orgelreis 2007- Parijs en omstreken

U kunt hier drie verschillende foto's van de orgelreis 2007 naar Parijs en omgeving downloaden. Maak uw keus uit foto A, foto B en/of foto C. Maak een keuze en klik. De foto verschijnt vervolgens op uw scherm, vervolgens klikt u er met de rechter muisknop op en kiest u voor afbeelding opslaan als. Bepaal dan waar u de foto op uw eigen computer wilt opslaan en handel dit verder af.


Orgelreis 2007 - Parijs

Orgelreis 2007 - Rozay en Brie - Kranteartikel

Tijdens ons bezoek aan de kerk in Rozay en Brie was de plaatselijke pers aanwezig en de journaliste heeft toen ook een foto gemaakt, die vervolgens bij het artikel in de krant is afgedrukt. U kunt hier als extra service het kranteartikel (in zwartwit) downloaden, maar ook die door de pers gemaakte foto. Klik daarvoor op: kranteartikel en/of foto krant.


Versailles

 

Orgelreis 2006 - Zuid Duitsland

U kunt hier nog een drietal foto's van de orgelreis 2006 downloaden. Er zijn drie verschillende foto's, foto A, foto B en foto C. Maak een keuze en klik. De foto verschijnt vervolgens op uw scherm, vervolgens klikt u er met de rechter muisknop op en kiest u voor afbeelding opslaan als. Bepaal dan waar u de foto op uw eigen computer wilt opslaan en handel dit verder af.


Orgelreis 2006 - Duitsland

 

Klik hier om naar boven te gaan.


(C) 2022 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken